Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Retrats Vila-secans', al mercat

L'exposició fotogràfica s'inaugura aquest dijous 3 de desembre, a les 19h

Cartell de l'exposició 'Retrats Vila-secans' Cartell de l'exposició 'Retrats Vila-secans' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 03 Desembre 2020 08:02

Aquest dijous 3 de desembre es presentarà l'exposició 'Retrats Vila-secans' al Mercat Municipal de Vila-seca. Aquesta mostra, organitzada per l'Associació El Centru i amb el suport de l'Ajuntament de Vila-seca, forma part de la Jornada Fotogràfica anual que organitza l'associació.

Malauradament, a causa de les mesures preventives per la Covid-19, ha anat modificant les seves dates i també s'ha hagut d'ajornar una de les activitats, la conferència - taula rodona a càrrec de la jove fotògrafa Berta Vicente.

I és que enguany el motiu de la Jornada gira al voltant de tres eixos: Retrat- Dona- Joventut. Per tal de poder donar l'oportunitat de participar-hi a més persones, una part, la conferència, s'ajorna a 2021. Però s'ha optat per mantenir l'exposició.

L'exposició consta d'una sèrie de retrats de persones relacionades amb la Societat El Centru, vila-secans i vila-secanes.

Els fotògrafs

Amb la voluntat de presentar diferents maneres de mirar, el responsable de la Jornada, Toni Bonet, ha ofert a diversos fotògrafs realitzar les fotografies. Aquests són Ram Giner, Montse Riera, Sílvia Amador i Joan Otazu. A més hi ha una darrera sèrie de fotos de Toni Bonet però intervingudes pel collagista Albert Roca, com a exemple extrem d'interpretar retrats i mirades.

Les fotos es podran veure al Mercat Municipal durant tot el mes de desembre i sobretot, durant la campanya de Nadal per tal de sumar sinergies i oferir un atractiu més a la visita al Mercat.

Tot i no ser un espai adient per a exposicions, l'Ajuntament de Vila-seca ha reordenat l’espai amb unes estructures per tal de donar visibilitat a les fotografies i poder-les gaudir.

La inauguració serà aquest dijous 3 de desembre, a les 19:00h. Les persones interessades a assistir-hi han d'enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: