Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre de Lectura de Reus suspèn el Concurs Exposició Nacional de Roses

La 73a edició s’havia de celebrar, del 9 a l’11 de maig, però ja no es tornarà a convocar fins el pròxim 2021

 L’exposició de roses del Centre de Lectura és degana al país L’exposició de roses del Centre de Lectura és degana al país CENTRE DE LECTURA DE REUS
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 14 abril 2020 13:25

El Centre de Lectura de Reus ha decidit suspendre la 73a edició del Concurs Exposició Nacional de Roses, que s’havia de celebrar del 9 a l’11 de maig. L’excepcional situació ocasionada per les mesures de confinament per la pandèmia del coronavirus, que ha obligat al tancament presencial del Centre de Lectura de Reus, ha obligat també l’entitat a suspendre aquesta exposició, que no es tornarà a convocar fins al 2021.
 
La del Centre de Lectura és l’exposició de roses degana al país i està oberta a la participació dels  cultivadors amateurs, i també a totes les persones que siguin aficionades a les roses, o bé que cultivin rosers. És un dels actes més destacats, en participació i nombre de visitants, del calendari anual d’activitats de l’entitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: