Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Disc 45 guanya la Disfressa d'Or 2020 amb 'Leyenda de Siam'

El segon premi també ha recaigut en una comparsa del barri de Sant Salvador, Aerodance, amb la disfressa 'Después del Apocalipsi'

La comparsa de Sant Salvador Disc 45 recull el 1r Premi de la Disfressa d'Or 2020, a l'escenari de la Tarraco Arena La comparsa de Sant Salvador Disc 45 recull el 1r Premi de la Disfressa d'Or 2020, a l'escenari de la Tarraco Arena AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Febrer 2020 00:09

La comparsa Disc 45 del barri de Sant Salvador s'ha proclamat guanyadora del concurs de Carnaval de Tarragona 'Disfressa d'Or 2020', amb la disfressa 'Leyenda de Siam'. El segon premi també se l'ha emportat una altra comparsa del barri tarragoní, Aerodance, per la disfressa 'Después del Apocalipsi'. Un any més, la Tarraco Arena (TAP) s'ha quedat petita per gaudir de la gran gala d'un dels actes més importants del Carnaval tarragoní.

                                         Aerodance recull el 2n premi de la 'Disfressa d'OR 2020': 

Aerodance Disfressa Or 2020

Les quinze comparses participants han lluït aquest diumenge a la TAP les seves millors gales en un desplegament únic. Sens dubte, un dels actes que ha agafat més cos al Carnaval de Tarragona, un concurs per poder veure i gaudir les millors disfresses individuals. Enguany la gala ha estat presentada per la Mega Pubilla, personatge ja conegut al Carnaval tarragoní i que hem pogut veure en diferents formats. La vedet catalana del segle XXI, interpretada per Eduard Molina.

Les comparses participants enguany han estat (per ordre alfabètic): Amics de la Part Alta, AV La Unió, AV Residencial Palau - Torres Jordi, Carmelites, Colours Fantasy, Cromatic Fusion, Disc 45, Escola de Dansa i Comparsa Grup Aerodance, Fotem-li Canya, La Ballaruga, Magic Dansa, Nou Ritme, Petada & Peripatètics, Platinum i Spectrum Comparsa i la participació especial de Som i Serem Urban Style i Sinhus Sport.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: