Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concerts i classes magistrals de piano al Vila-seca Music Festival

L’esdeveniment tindrà lloc entre el 9 i l’11 de juliol, a l’Auditori Josep Carreras

Pierre Réach és un dels mestres participants en el Music Festival de Vila-seca Pierre Réach és un dels mestres participants en el Music Festival de Vila-seca ÀLEX NADAL
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Juliol 2019 17:06

L’Auditori Josep Carreras acollirà, els pròxims 9, 10 i 11 de juliol, una nova edició del Vila-seca Music Festival, un esdeveniment que aplega des de fa vuit temporades pianistes de reconegut prestigi. En aquesta edició obrirà el festival, el 9 de juliol, el duet pianístic En blanc et noir. El gran pianista Pierre Reach continuarà amb el festival, el 10 de juliol, i Vicenzo Balcani serà l’encarregat de tancar-lo.

El dimarts 9 de juliol, el Vila-seca Music Festival donarà el tret de sortida. El duet En blanc et noir, integrat per dues grans figures de la interpretació i la pedagogia del piano, seran els encarregats d’inaugurar l’esdeveniment musical. Juan Lago i Belén Navarro han passejat el seu talent per tot el món i han estat dirigits per batutes com les del gran director Zubin Mehta.

L’endemà, dimecres 10 de juliol, serà el torn del gran pianista i director del festival Pierre Reach amb un programa sobre la figura de L. v. Beethoven. Reach és un dels pianistes europeus més destacat i actualment és Professor Honoris Causa pel Conservatori de Shangai i professor a l’ESMUC. La seva activitat concertística és extraordinària, oferint concerts per les sales més importants de tot el món.

Per últim, el dijous 11 de juliol, Vincenzo Balzani tancarà el festival. Balzani és considerat un dels pianistes italians de més prestigi internacional. Ha enregistrat nombrosos treballs discogràfics i ha voltat per tot el món oferint recitals de piano. En el concert de Vila-seca també farà homenatge a Beethoven del que interpretarà quatre de les seves sonates per a piano.

Tots el concerts seran a les 21 h i l’entrada és lliure. No obstant, l’organització demanarà la col·laboració del públic assistent als concerts amb el que en diuen ‘Entrada emocional’, el qual vol dir que a la sortida del concert cada persona fixarà el preu de l’entrada en funció de l’experiència viscuda.

El festival tanca sessions pedagògiques de piano

Així mateix, el Vila-seca Music Festival donarà cloenda a algunes sessions pedagògiques sobre el piano que tindran lloc entre el 6 i l’11 de juliol. Classes magistrals i conferències a càrrec de Lago, Reach i Balzani tancaran una setmana pianística de primer nivell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: