Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Casal d'Estiu de Valls proposa fer la volta al món per descobrir nous països i cultures

De l'1 de juliol al 2 d'agost, l'Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela tornarà a gestionar el casal dirigit als infants entre 3 i 12 anys

El Casal d’Estiu Municipal de Valls en aquesta edició proposa als nens i nenes fer la volta al món en un viatge imaginari en globus aerostàtic El Casal d’Estiu Municipal de Valls en aquesta edició proposa als nens i nenes fer la volta al món en un viatge imaginari en globus aerostàtic CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 30 Juny 2019 18:30

Ja s’ha obert el període d’inscripcions per al Casal d’Estiu Municipal de Valls que en aquesta edició proposa als nens i nenes fer la volta al món en un viatge imaginari en globus aerostàtic, d'aquesta manera, els infants descobriran nous països i les seves cultures. El Casal, gestionat per l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, és l’activitat infantil de referència per als mesos d’estiu i està obert a tots els infants d’entre 3 i 12 anys.

El casal, que es realitzarà a les instal·lacions de l'escola Baltasar Segú, comptarà amb tallers de manualitats, música, dansa o cuina, entre d’altres. També s’han previst jocs d’aigua per als més petits i sortides a la piscina d’estiu del Fornàs per als infants més grans del casal. Les activitats es realitzaran entre l'1 de juliol i el 2 d'agost i el casal estarà obert entre les 09 i les 13.30h. A més, per a les famílies que ho necessitin, s’ha previst un horari d’acollida al matí entre les 8h i les 9h i al migdia entre les 13.30 i les 14.30h.

Per quart any consecutiu s’ha incorporat al Casal un projecte pedagògic que busca que el grup i cada nen i nena sigui protagonista del seu propi aprenentatge i per això, cada setmana, les activitats que es realitzaran s’escolliran a partir dels seus propis interessos, treballant en equip i fent-se responsables de petites tasques.

Les inscripcions fora de termini estan obertes on-line i es poden realitzar a la pàgina www.casaldestiuvalls.net.

El preu per una setmana de Casal d’Estiu és de 50€ i inclou activitats i assegurança. L’oferta de preus compta amb descomptes segons les setmanes d’inscripció. Així, les tarifes són: 2 setmanes, 95€; 3 setmanes, 135€; 4 setmanes, 170€; i 5 setmanes, 200€. També s’apliquen descomptes del 10% per a famílies nombroses i monoparentals a partir de les 3 setmanes.

L’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela de Valls que enguany tornarà a gestionar el Casal d’Estiu Municipal és una entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre fundada l’any 1958. Actualment, el Cau està format per 100 infants i joves d'entre 6 i 19 anys i 25 caps.

El Casal és una de les activitats d’estiu que des de l’Ajuntament s’ofereixen als més petits per als mesos d’estiu. Al clàssic casal, el més veterà de les activitats infantils estivals, s’hi sumen també les que organitza el Patronat Municipal d’Esports i la tercera edició del Casal de Teatre que se celebrarà al Teatre Principal coorganitzat per Xarxa de Cultura i la companyia La Peça.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: