Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí torna a representar 'La Passió de Crist' aquest diumenge

La Passió consta de sis escenes que transcorreran per diferents emplaçaments del casc antic de Constantí, entre els quals la Pista d'Estiu

La Passió consta de sis escenes que transcorreran per diferents emplaçaments del casc antic de Constantí, entre els quals la Pista d’Estiu La Passió consta de sis escenes que transcorreran per diferents emplaçaments del casc antic de Constantí, entre els quals la Pista d’Estiu CONSTANTÍ RÀDIO
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Juny 2019 08:53

Constantí tornarà a representar 'La Passió de Crist' el proper diumenge 9 de juny, a les 20:00 hores. Després de l’estrena passada per aigua del passat 20 d’abril durant els actes de la Setmana Santa, i de la gran acollida que va tenir la funció, coincidint amb al Segona Pasqua s’ha decidit fer un nou passi d’aquesta representació a càrrec de l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí, que permet reviure els últims dies de la vida de Jesús, des de l’entrada a Jerusalem fins a la seva crucifixió.

La Passió consta de sis escenes que transcorreran per diferents emplaçaments del casc antic de Constantí, entre els quals la Pista d’Estiu. Aquestes escenes representaran l’entrada a Jerusalem, el Sant Sopar, l’oració a l’hort de Getsemaní, la presentació de Jesús a Herodes, el judici davant Ponç Pilat, i la crucifixió i resurrecció.

Coincidint amb l’estrena de la Passió es recuperava també l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí, una associació cultural que ja va existir fa uns anys i que englobarà tots els projectes teatrals com el Pessebre Vivent, que s’ha fet durant aquests últims anys, la Passió, i altres propostes que es donaran a conèixer properament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: