Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La carrossa dels Pastorets del Vendrell, premiada en la 77a Festa de la Bicicleta

La carrossa, que ha estat reconeguda per la seva originalitat, representava el vaixell Mississipi

La carrossa dels Pastorets del Vendrell, que representava el vaixell Mississipi, ha estat premiada com la millor d'enguany La carrossa dels Pastorets del Vendrell, que representava el vaixell Mississipi, ha estat premiada com la millor d'enguany CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 02 Juny 2019 21:08

La carrossa dels Pastorets del Vendrell ha estat la guanyadora en la 77a edició de la Festa de la Bicicleta del Vendrell celebrada aquest diumenge, 2 de juny. La carrossa representava el vaixell Mississipi. Cal dir que les rodes de popa rodaven, atès que estaven connectades amb un pinyó de la bicicleta. A part de la carrossa, hi ha participat una trentena de socis de l’entitat.

Una de les característiques a destacar de la Festa de la Bicicleta del Vendrell és la participació de carrosses. Com que un dels objectius de la Festa és no deixar perdre aquesta categoria, enguany l'organització ha estat flexible i ha donat el màxim d’opcions per poder participar com a carrossa. Les carrosses havien de tenir unes mides màximes de 4 metres d’alçada, 2,5 metres d’amplada i 7 metres de llargada. L'altra condició és han d’estar arrossegades per bicicletes, ja sigui dins de l’estructura o arrossegada per les mateixes. En aquesta edició han sortit cinc carrosses.

Com cada any, la 77a Festa de la Bicicleta ha lliurat diversos premis -que oscil·len entre els 100e i els 500e- a les millors carrosses, a la bicicleta més original, al grup més divertit i original, al grup més nombrós i al grup que vingui de més lluny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: