Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cant gregorià i polifonia es fusionaran a Riudoms

El concert serà el dissabte 27 d’abril, a les 20.30 h, a l’ermita de Sant Antoni

Concert de música polifònica i cant gregorià a la Conca de Barberà Concert de música polifònica i cant gregorià a la Conca de Barberà AJ. CONCA DE BARBERÀ
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 25 abril 2019 10:22

El Centre d’Estudis Riudomencs ‘Arnau de Palomar’ ha organitzat un concert de cant gregorià i polifonia amb motiu del 40è aniversari de l’entitat. Es farà a l’ermita de Sant Antoni de Riudoms el dissabte 27 d’abril a les 20.30 h.

Actuaran el ‘Cors Arsmusica’ i l’ ‘Schola Gregoriana Ut Mi Fa’, sota la direcció de David Molina i l’acompanyament de Josep Mateu a l’orgue. L’escola de cant gregorià oferirà una melodia gregoriana i el cor mixt, ‘Arsmusica’, oferirà una peça polifònica inspirada en la melodia presentada prèviament.

La música occidental i la polifonia han rebut molta influència del cant gregorià o cant pla, com els girs melòdics, elements modals i ritmes que es troben en diverses cançons populars. En el concert es podrà veure aquesta influència a través de l’alternança entre la música gregoriana i les versions polifòniques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: