Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival SCAN prepara un ‘petit plató fotogràfic’

Al Teatret del Serrallo es podra jugar amb la llum i el color el proper diumenge 25 de novembre / El dissabte 24 de novembre, a les 12h, Albert Gusi farà un itinerari pel Moll de la Costa

Els més petits podran experimentar amb el tracte de la imatge el proper diumenge 25 de novembre al Teatret del Serrallo Els més petits podran experimentar amb el tracte de la imatge el proper diumenge 25 de novembre al Teatret del Serrallo CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 23 Novembre 2018 09:58

L’SCAN ha preparat enguany algunes activitats pels més petits, com ‘Prohibit jugar a pilota al moll’ a partir de les 12h del dissabte 24 de novembre. Albert Gusi oferirà un recorregut pel Moll de Costa als més petits de la casa. El diumenge 25 de novembre, d’11 a 14h, el Teatret del Serrallo es convertirà en un petit plató fotogràfic perquè els nens i nenes experimentin amb la llum, el color i la formació d’imatges per mitjà de tècniques fotogràfiques. Aquesta activitat està inclosa en el festival SCAN i dirigida a tota la família.

També al Moll de Costa, encara es pot contemplar, al Tinglado 1, la mostra 'Els castells a la ciutat de Tarragona’ amb l’epígraf ‘Tradició, festa, esforç, sentiment’. Aquesta exposició, que es podrà visitar de dimarts de dissabtes, de 10 a 13h i de 16 a 19h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h, tracta Tarragona com a Ciutat de Castells i les seves quatre colles: Colla Castellers Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla de Castellers Xiquets del Serrallo i Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau. Es mostra què són els castells, la seva història, els diferents elements volumètrics i els àmbits de cadascuna de les quatre colles de Tarragona. El disseny expositiu i el muntatge de l’exposició s’han fet des del Port de Tarragona.

A més, es podrà visitar l’exposició ‘Mirades Nues’, de l’autora Haidé Costa, al Refugi 1. Els divendres, de 17 a 20h; dissabtes, de 10 a 13 i de 17 a 20h; i diumenges i festius, d’11 a 14h. L’entrada és gratuïta per tots els assistents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: