Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tallers de prehistòria de tardor a l'Espluga de Francolí

Aquest diumenge 4 de novembre, a les 12:30h, els nens i nenes podran aprendre a construir una cabana amb les eines de la prehistòria

Imatge d'arxiu d'un taller de prehistòria de tardor, a la Coves de l'Espluga de Francolí Imatge d'arxiu d'un taller de prehistòria de tardor, a la Coves de l'Espluga de Francolí FEM TURISME
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Novembre 2018 10:25

Les Coves de l'Espluga acolliran aquest diumenge 4 de novembre, a les 12:30h, un nou taller de prehistòria de tardor, que té una durada aproximada d'1:30h. El preu és de 4,70 euros/ infant.

Es tracta d'un taller de prehistòria per a nens i nenes de 4 a 12 anys que, acompanyats d’un monitor, construiran una cabana, descobriran les eines de la prehistòria i dibuixaran una pintura rupestre en una pedra que es podran emportar cap a casa.

Per poder assistir a l'activitat cal fer una reserva al telèfon 977871220 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El taller es tornarà a realitzar els dies 8 i 9 de desembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: