Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presentació del llibre sobre Francesc Xammar a La Floresta

El llibre 'Francesc Xammar i Vidal: dignitat i compromís' es presenta aquest dijous 18 d'octubre, a les 18:30h, al local social de La Floresta de Tarragona

Imatge d'arxiu de Francesc Xammar Vidal, al barri de La Floresta de Tarragona Imatge d'arxiu de Francesc Xammar Vidal, al barri de La Floresta de Tarragona DAVID OLIETE
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Octubre 2018 18:04

Enric Garcia Jardí i en Ricard Lahoz, autors del llibre 'Francesc Xammar i Vidal: dignitat i compromís', presentaran aquest dijous 18 d'octubre, a les 18:30h, al local social de La Floresta de Tarragona. El llibre es basa en la vida i les idees d'aquest jesuïta nascut al passeig de Gràcia de Barcelona en el si d'una família de l'alta burgesia i resident al barri de la Floresta, des del 1966. A la presentació del volum també hi assistiran el director de l'Arxiu Municipal de Tarragona, Jordi Piqué, i el mateix protagonista.

Tot i que el llibre ja s'havia presentat anteriorment a Tarragona, des de l'Associació de veïns de La Floresta s'ha promogut la presentació al seu barri "perquè el llibre també recull la història de La Floresta a través del nostre veí que ha vist néixer el barri, que ha lluitat per al barri i, sobretot, sempre disposat a ajudar al més necessitat".

Líder veïnal, activista social, exregidor de l'Ajuntament de Tarragona, ànima del comitè Oscar Romero, Xammar ha estat sempre un defensor de la justícia social i els drets humans als barris més pobres de la ciutat i a les zones més marginals de l'Amèrica central.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: