Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Pompeu Fabra. Una llengua completa' al Vendrell

L’Oficina de Català del Vendrell porta a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell la mostra commemorativa dels 150 anys del naixement de Fabra

La Biblioteca pública Terra Baixa del Vendrell acull, de l’1 al 16 d’octubre, l’exposició 'Pompeu Fabra. Una llengua completa' La Biblioteca pública Terra Baixa del Vendrell acull, de l’1 al 16 d’octubre, l’exposició 'Pompeu Fabra. Una llengua completa' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Octubre 2018 08:31

La Biblioteca pública Terra Baixa del Vendrell acull, de l’1 al 16 d’octubr,e l’exposició 'Pompeu Fabra. Una llengua completa', un projecte de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura que arriba a la biblioteca a través de l’Oficina de Català del Vendrell del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Aquesta exposició està dedicada a commemorar la figura i l’obra de Pompeu Fabra, ja que aquest any 2018 se celebren els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i el centenari de la publicació de la Gramàtica catalana.

Al Vendrell es podrà visitar en horari de biblioteca, dimecres, dijous i divendres, de 9.30 a 13.30 h; dilluns i divendres, de 15.30 a 20.30 h i dissabte, de 9 a 14 h.

Aquesta mostra itinerant inclou vuit blocs expositius que presenten l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball.

Per a més informació sobre l'exposició podeu accedir a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: