Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Som Festa’ estrena la seva primera edició a la Bisbal del Penedès

El projecte se centrarà a crear actes pel jovent de la comarca i cada any s’organitzarà l’esdeveniment en un municipi diferent

Els Esventats de la Bisbal firmant el llibre d'honor de l'Ajuntament després d'haver estat encarregats del pregó de Festa Major Els Esventats de la Bisbal firmant el llibre d'honor de l'Ajuntament després d'haver estat encarregats del pregó de Festa Major CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 30 Agost 2018 10:00

El Baix Penedès compta amb un nou projecte juvenil fruit de la unió de quatre entitats joves de la comarca: els Tafaners de Bellvei, Els Festucs de Sant Jaume dels Domenys, els Desmanegats de Les Peces i Els Esventats de la Bisbal juntament amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal i el Jove Baix Penedès.

El projecte ‘Som Festa’ organitza activitats per tots els públics, però sobretot per la gent jove. Aquesta primera edició es durà a terme, en dos dies, a la Bisbal del Penedès i en els pròxims anys anirà passant per diversos municipis de la zona.

Aquest dissabte 1 de setembre ‘Som Festa’ arrenca la seva programació a la plaça de l’Església de la Bisbal del Penedès amb un vermouth electrònic popular amb DJ a partir de les 12:30h del migdia.

Els actes continuaran el 10 de setembre amb una xerrada de ‘joves amb empenta’ a les 19:00h i un ‘gran sopar popular’ a les 21:00h amb un preu de 6€ per persona. Seguidament s’oferirà l’espectacle del grup Tela Marinera i després festa major amb Radio Esventada, DJ Batet, DJ, Manyé i Ps’s Boom – Wats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: