Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sant Joan arriba a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Els sopars populars i la música protagonitzaran la revetlla de Sant Joan als diversos nuclis del municipi

Imatge d'arxiu d'un sopar popular a l'Hospitalet de l'Infant Imatge d'arxiu d'un sopar popular a l'Hospitalet de l'Infant CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 Juny 2018 17:48

Per celebrar la nit de Sant Joan, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ofereixen tot un seguit de propostes. En primer lloc, el Centre cultural esportiu i recreatiu de Vandellòs organitza, a partir de les 21:00 hores, ‘la Revetlla a la Plaça’ amb un sopar acompanyat per la banda La Bruixa Express!, un grup de versions que tocarà música de ball.

Per la seva part, l’Associació de joves de Vandellós començarà la revetlla, a la Masia de Castelló, amb un chill out a la taverna, a partir de les 19:00 hores, seguit del sopar popular que començarà a les 22:00 hores.

A l’Hospitalet de l’Infant, la festa començarà, a partir de les 21:00 hores, amb el sopar popular, a la plaça Coll de Balaguer. En finalitzar el sopar es farà el correfoc amb un recorregut pels carrers del poble i l’aquelarre a càrrec de la Cia. Quo Vadis. Finalment, a les 23:30 hores, començarà la nit musical de la revetlla de Sant Joan a càrrec de l’Orquestra ‘Loca.

D’altra banda, el casal també organitza un sopar popular a la pista esportiva Masboquera, a les 21:00 hores, que comptarà amb l’actuació del solista Jordi Zaragoza.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: