Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Grups de la Catalunya Nord i de les Terres de l'Ebre, als actes de la Guerra del Francès de l'Arboç

Aquest cap de setmana es commemoren els 210 anys del 'Combat de l'Arboç'

El Grup Trencadansa, representant les danses i balls populars catalans que es ballaven a inicis del segle XIX amb el vestuari i la indumentària històrica de l’època El Grup Trencadansa, representant les danses i balls populars catalans que es ballaven a inicis del segle XIX amb el vestuari i la indumentària històrica de l’època GRUP TRENCADANSA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Juny 2018 10:58

L’Arboç commemora el 210 aniversari de la Guerra del Francès amb un seguit d’actes aquest cap de setmana. Un dels més vistosos serà la participació de l’entitat ‘Le temps du costume rousseillonais’ de Perpinyà, i l’associació ‘Nautilus’ de Barcelona que aportaran personatges i figurants abillats amb les vestimentes i indumentàries pròpies d’inicis del segle XIX i ens transportaran a aquest moment històric de fa més de 200 anys.

També prendrà part de la Commemoració el Grup Trencadansa, representant les danses i balls populars catalans que es ballaven a inicis del segle XIX amb el vestuari i la indumentària històrica catalana de l’època. Trencadansa és un grup d’amants de la música i el ball tradicionals que s’ha especialitzat en l’estudi i la reconstrucció de peces ballables des d’un punt de vista històric.

La vila de l’Arboç va patir un dels pitjors episodis de la Guerra del Francès, el dia 9 de juny de 1808, recordat com “la crema de l’Arboç”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: