Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Les noies de l'Alba Daurada' es projectarà al Centre de la Imatge de Reus

El film que es passarà aquest dimarts és fruit del treball d'un documentalista noruec que aconsegueix un accés únic i sense precedents al partit ultranacionalista grec

'Les noies de l'Alba Daurada' és un documental basat en el partit ultranacionalista grec 'Les noies de l'Alba Daurada' és un documental basat en el partit ultranacionalista grec CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 23 abril 2018 16:18

Aquest dimarts 24 d'abril el cicle d'activitats 'Els dimarts al Centre de la Imatge' inclou la projecció de la pel·lícula 'Les noies de l'Alba Daurada', inclosa al cicle 'DocsBarcelonsa El Documental del Mes' que es projecta en més de 60 sales cinematogràfiques. La projecció començarà a les 19:00 h i és de Hávard Bustnes, un documentalista noruec que aconsegueix un accés únic i sense precedents al partit ultranacionalista grec Alba Daurada.

La programació 'Els dimarts al Centre de la Imatge' inclou demà a partir de les 11:00 h i fins a les 13:00h, l'activitat 'Pous de memòria' sobre la Fira de Reus. Després de dinar, al jardí amb els Food Trucks, a partir de les 17:00h i fins a les 19:00 h tindrà lloc el taller 'Aprèn!', amb Belén Sánchez, productora, que parlarà de com finançar i vendre els documentals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: