Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una fotografia de la platja de Sant Salvador, guanyadora del Concurs Instagram del Vendrell

La usuària d’Instagram @susacor ha estat la premiada i rebrà dues entrades gratuïtes al parc aquàtic Aqualeon

Aquesta és la foto guanyadora de @susacor, al Concurs Instagram del Vendrell Aquesta és la foto guanyadora de @susacor, al Concurs Instagram del Vendrell @SUSACOR
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Agost 2017 17:44

La usuària d’Instagram @susacor ha estat la guanyadora del Concurs Instagram que organitza l’Oficina de Turisme del Vendrell a l’estiu, amb una fotografia de la platja de Sant Salvador. L’autora rebrà com a premi dues entrades gratuïtes al Parc Aquàtic AQUALEON.

El passat 15 d’agost va finalitzar el termini de participació en la quarta edició d’aquesta competició. En aquesta ocasió, la temàtica del concurs era “El Vendrell, en blanc i negre” amb l’etiqueta #elvendrellenblancinegre. L’objectiu del concurs és que vilatans i visitants puguin participar en una acció col•lectiva per fomentar la participació i promocionar el municipi arreu del país i del món. En aquest sentit, hi ha hagut un bon repertori de fotografies i molt bona participació que l’Oficina de Turisme del Vendrell agraeix.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: