Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els adults seran els protagonistes d’alguns tallers del Minipop

El festival ha seleccionat 23 propostes creatives que es repartiran entre els tres dies

Els tallers es duran a terme els dies 2, 3 i 4 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona Els tallers es duran a terme els dies 2, 3 i 4 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona ROSA ROVIRA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 Mai 2017 09:17

L’Espai de Tallers de la setena edició del Minipop convida als adults a gaudir més directament de l’experiència creativa dels tallers i a descobrir els artistes que hi ha al darrera de cada activitat. Per aquest motiu, si habitualment vivien aquest espai com a ajudants dels petits, en aquesta edició podran optar per fer-ho a l’inrevés i convertir-se en els protagonistes de tallers com ara els de cistelleria tradicional, tinta xinesa, pedres precioses, samarretes o cactus cupcake.

Com a novetats d’aquesta edició destaca el taller de la il•lustradora Marta Bellvehí, que proposa dibuixar conjuntament els concerts de divendres en tres tallers consecutius de prop d’una hora de durada. A només uns metres de l’escenari els participants s’inspiraran i reinterpretaran el concert a la seva manera. A més, enguany també hi haurà un taller de DJ. Superpandas, Cin i Maber, ensenyaran als nens i nenes a identificar el ritme de les cançons i a barrejar-les com autèntics discjòqueis.

Aquest són només alguns dels 23 tallers creatius que s’oferiran entre els dies 2, 3 i 4 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona. Es tracta d’activitats ideades i dinamitzades per artistes de diverses disciplines, que compartiran una experiència creativa amb petits i grans. Segons la seva durada, els tallers es divideixen en slow (30-45 minuts) i fast (15 minuts). Al web es poden consultar segons l’edat a la qual es dirigeixen: totes les edats, més de 4 anys, més de 6 anys i més de 8 anys.

Programa

Hi ha sis tallers que seran al Minipop tots els dies. Després de l’èxit de l’any passat es repetirà el taller slow de minireportes, que enguany començarà amb la inauguració de l’exposició ‘Objectiu Minipop’ dels participants de l’any passat patrocinada per Repsol. També torna CaixaFòrum, aquesta vegada amb espai propi i dos tallers. Per una banda, el robot interactiu Quíric es farà amic dels petits entre 2 i 5 anys per experimentar a través del llenguatge tecnològic i, per l’altra, un taller de xapes que permetrà conèixer la fauna que habita al mar Mediterrani.

Com a noves incorporacions, hi ha Monapart, que arriba amb un taller de dibuix que obrirà la porta a entrar en un sorteig únic, i Amadin, la marca de begudes i cremes ecològiques d’alta qualitat, que ens explicarà com convertir els seus bricks en robots.

Divendres, 2 de juny

El divendres estarà ocupat per tres tallers slow. Pipiripip Studio ensenyarà a decorar una totebag oriental, Marta Bellvehí mostrarà com pintar concerts i Meritxell Cucurella-Jorba donarà paper i llapis als que vulguin aprendre a fer un poema que acabarà en espectacle.

Dissabte, 3 de juny

El dissabte es podrà plantar un cactus en una torreta ouera amb ‘I l'hort you. Ecoagricultura urbana’, pintar pedres de la platja de Tamarit amb Berta Artigal, pintar grafits amb Bandera Negra, conèixer l’univers de la tinta xinesa amb Celobert Art, construir una figura mecànica de cartró amb Dynamind o entrar en una cabina de DJ amb Superpandas.

També dissabte l’artista ebrenc Hernan en H ens portarà un taller per jugar amb l’espontaneïtat, l’error i l’atzar. Barbara Gutiérrez i Rose Pomeroy proposaran fabricar un estel de paper personalitzat i Anna Fernández ensenyarà com fer un pot per posar llapis en un taller de cistelleria tradicional. A més, també hi haurà un taller per crear un instrument, l’hora del conte en anglès i jocs de taula.

Diumenge, 4 de juny

El diumenge Kids& Us oferirà activitats de craft i facepainting per practicar l’anglès i Lu2 tornarà a escampar els jocs de taula més divertits i pedagògics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: