Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès confia en els tres partits independentistes per tenir un govern "el més aviat possible"

El candidat ha fet un reconeixement a l'anterior mesa del Parlament després del discurs de Borràs

Imatge del vicepresident en funcions de president, Pere Aragonès, durant el seu discurs a la Paeria de Lleida Imatge del vicepresident en funcions de president, Pere Aragonès, durant el seu discurs a la Paeria de Lleida ANNA BERGA / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 14 Març 2021 01:45

El vicepresident en funcions de president, Pere Aragonès, s'ha mostrat confiat que es podrà formar govern "el més aviat possible" i ha afegit que té la confiança dipositada en les tres formacions independentistes per tirar-lo endavant.

Així doncs, el candidat a presidir la Generalitat confia que les negociacions entre les tres formacions independentistes al Parlament, ERC, Junts i la CUP, arribaran a bon port. Aragonès ha destacat la recuperació econòmica com a principal repte del futur govern.

L'endemà de la investidura de Laura Borràs com a presidenta del Parlament, Aragonès li ha expressat "els millors desitjos" i ha aprofitat per fer un reconeixement a l'anterior mesa i, en especial, a l'expresident Roger Torrent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: