Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llibertat amb càrrecs per als 9 detinguts en l'operació 'Volhov' després que tots s'hagin negat a declarar

La fiscalia no ha demanat mesures cautelars contra ells

L'empresari Oriol Soler a la sortida de la Ciutat de la Justícia, el 30 d'octubre del 2020 L'empresari Oriol Soler a la sortida de la Ciutat de la Justícia, el 30 d'octubre del 2020 ÀLEX RECOLONS / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 30 Octubre 2020 15:01

El jutge ha acordat llibertat amb càrrecs per als 9 detinguts en l'operació 'Volhov'. Tots s'han negat a declarar i la fiscalia no ha demanat mesures cautelars contra ells. Es tracta de l'exdirigent d'ERC Xavier Vendrell, l'empresari Oriol Soler, l'exdirigent de CiU David Madí, l'excònsul honorari de Letònia a Barcelona i president de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, els directius d'Events Roc Aguilera i Toni Fusté, l'exregidora d'ERC Marta Molina, el regidor de Cabrera Enric Mir i l'interventor de Presidència en temps de Carles Puigdemont, Jordi Serra.

Els 9 detinguts han arribat a la Ciutat de la Justícia a un quart de deu del matí després de passar dues nits a la caserna de la Guàrdia Civil.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: