Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern demana l'estat d'alarma amb "comandament únic" català per decretar un toc de queda entre les 23 i les 6 hores

 La Generalitat confia que l'executiu espanyol mogui peça dissabte per reunir llavors el Procicat

El vicepresident del Govern amb funció de president, Pere Aragonès, durant la reunió de Govern amb els grups parlamentaris per abordar la situació de la pandèmia El vicepresident del Govern amb funció de president, Pere Aragonès, durant la reunió de Govern amb els grups parlamentaris per abordar la situació de la pandèmia RUBÉN MORENO / PRESIDÈNCIA
Catalunya ACN
Dissabte, 24 Octubre 2020 01:55

El Govern ha demanat l'estat d'alarma a l'executiu espanyol reclamant que hi hagi un "comandament únic" de la Generalitat, segons ha explicat el vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, que ha remarcat que un cop s'aprovi aquesta mesura, la Generalitat decretarà un toc de queda nocturn. La proposta del Govern és que sigui entre les 23 i les 6 hores, han explicat a l'ACN fonts de l'executiu català.

Aragonès ha afegit que no es descarten altres mesures restrictives de la mobilitat si l'evolució de les dades no és positiva. La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha dit que confia que el govern espanyol mourà peça ja dissabte per reunir immediatament el Procicat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: