Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès anuncia que presentarà un acord pels pressupostos la setmana que ve

El vicepresident del Govern posa en valor que són uns comptes entre formacions polítiques "tan diverses"

Pere Aragonès aquest dissabte 18 de gener de 2020 durant l'acte a Salt amb la regional d'ERC Pere Aragonès aquest dissabte 18 de gener de 2020 durant l'acte a Salt amb la regional d'ERC GERARD VILÀ / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 18 Gener 2020 14:29

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha anunciat que la setmana vinent presentarà un acord de pressupostos a la Generalitat. Aragonès ha posat en valor el fet d'haver-se assegut a la mateixa taula formacions polítiques amb posicions ideològiques "diverses" i ha destacat que es tracta d'uns comptes que han de servir perquè "la gent visqui millor".

"Fa quinze anys que no s'arribava a un acord d'aquestes característiques" ha assenyalat el vicepresident del Govern, que ha remarcat que la funció d'Esquerra és la d'actuar com a "trencagels" però també la de "cimentar el país". Aragonès ha explicat que aquests pressupostos serviran per defensar els serveis públics, recuperar la inversió en infraestructures o per fer front al canvi climàtic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: