Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos intervenen a Pau Claris per dispersar amb projectils de foam els manifestants que han fet barricades

La majoria de manifestants continuen asseguts amb actitud pacífics a Urquinaona

Imatge d'un noi davant de la barricada de foc al carrer Ausias Marc de Barcelona, la nit del 19/10/19 Imatge d'un noi davant de la barricada de foc al carrer Ausias Marc de Barcelona, la nit del 19/10/19 MARIONA PUIG / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 20 Octubre 2019 01:55

Els Mossos d'Esquadra han intervingut al carrer Pau Claris per dispersar els manifestants que han fet una barricada de foc en aquesta zona. La policia catalana ha utilitzat projectils de foam, mentre una majoria de manifestants continuen asseguts pacíficament a la plaça Urquinaona fent crits com 'Som gent de pau' o cantant 'Els Segadors'. Tot i que durant bona part de la tarda d'aquest dissabte la concentració ha transcorregut sense incidents i amb la presència d'un cordó format per entitats davant de la línia policial a l'inici de Via Laietana, la tensió ha arribat amb l'encesa de les primeres barricades als carrers Ausiàs Marc i Pau Claris per part d'un grup reduït d'encaputxats.

En el moment de l'aparició de les barricades, Mossos i Policia Nacional han avisat d'una intervenció imminent i han demanat la dissolució de la concentració. De moment, el cos que està actuant és el de Mossos d'Esquadra, mentre que efectius de la policia espanyola segueixen davant de la seguda d'Urquinaona.

Mentrestant, els Bombers de Barcelona han pogut apagar les barricades un cop els Mossos han dispersat el grup d'encaputxats, que per fer les barricades han utilitzat contenidors, han arrencat senyals de trànsit i fins i tot tendals d'un establiment de restauració.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: