Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El TSJC ordena cautelarment a Torra que retiri la pancarta dels presos del Palau de la Generalitat en 48 hores

El tribunal accepta una mesura cautelar plantejada per Impulso Ciudadano

La pancarta amb el llaç groc encara penjada a la façana de la Generalitat després que el Síndic hagi recomanat al Govern retirar-la, el 20 de març del 2019 La pancarta amb el llaç groc encara penjada a la façana de la Generalitat després que el Síndic hagi recomanat al Govern retirar-la, el 20 de març del 2019 NAZARET ROMERO / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 20 Setembre 2019 15:23

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha ordenat al president de la Generalitat, Quim Torra, que retiri la pancarta de suport als presos i exiliats del Palau de la Generalitat en 48 hores. El tribunal accepta una mesura cautelar plantejada per Impulso Ciudadano, que va presentar un recurs contra el Govern un cop es va tornar a penjar la pancarta retirada durant la campanya electoral del mes de maig.

El TSJC considera que la retirada cautelar no ocasiona una "pertorbació greu dels interessos generals". També recorda doctrina del Tribunal Constitucional i del Tribunal Suprem sobre la neutralitat necessària de les institucions. Un dels magistrats ha presentat un vot particular tot i que està d'acord en l'adopció de la mesura cautelar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: