Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Amics de les Arts celebren la diada de Sant Jordi amb un concert a Brussel·les

L'expresident Puigdemont i els seus exconsellers Puig i Serret assisteixen a l'actuació del grup català

Els Amics de les Arts van fer un concert a Brussel·les per la Diada de Sant Jordi Els Amics de les Arts van fer un concert a Brussel·les per la Diada de Sant Jordi ELS AMICS DE LES ARTS
Catalunya ACN
Dimecres, 24 abril 2019 07:54

Els Amics de les Arts han celebrat la diada de Sant Jordi oferint un concert a Brussel·les. El grup català es troba de gira europea preparant el seu nou disc que preveuen treure el 2020. Amb totes les entrades exhaurides, la banda ha omplert la sala La Tentation de Brussel·les amb uns 200 assistents. Un format més íntim amb el que pretenen tornar als orígens de la banda. Tot i això, el públic ha pogut gaudir d'un repertori amb els temes més coneguts del grup com 'Jean Luc' o '4-3-3' i també de més nous com 'No ho entens' o 'A vegades'. L'expresident Carles Puigdemont i els seus exconsellers Lluís Puig i Meritxell Serret han assistit a l'actuació d'aquest dimarts a la capital belga.

Després de tancar la gira del seu últim disc 'Un estrany poder' amb un concert al Palau de la Música Catalana, els Amics de les Arts han començat la gira aquest abril a París i Londres, passen aquest dimarts per la capital europea i continuaran a Berlín, Luxemburg i Ordino.

Dedicatòria a l’exgovern

Els Amics de les Arts ha obert el concert de dues hores a la capital belga amb un títol en francès, 'Déjà-vu' i han tancat amb Louisiana o els camps de cotó, cançó que han dedicat als membres de l'exgovern català resident a Bèlgica.

"La vostra feina és impagable", ha dit l'integrant del grup Joan Enric Barceló, dirigint-se a Puigdemont, Puig i Serret asseguts a primera fila.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: