Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Forn respon a Fiscalia que tenia un "compromís polític" amb l'1-O però que els Mossos "mai van rebre ordres polítiques"

L'exconseller d'Interior assegura que la policia catalana "va donar compliment" a les instruccions del TSJC i del ministeri públic

L'exconseller d'Interior Joaquim Forn responent les preguntes del fiscal en el judici de l'1-O. Captura d'imatge del senyal realitzat del Tribunal Suprem L'exconseller d'Interior Joaquim Forn responent les preguntes del fiscal en el judici de l'1-O. Captura d'imatge del senyal realitzat del Tribunal Suprem SENYAL TRIBUNAL SUPREM
Catalunya ACN
Divendres, 15 Febrer 2019 07:23

L'exconseller d'Interior Joaquim Forn ha desvinculat el seu "compromís polític" per tirar endavant el referèndum de l'1-O de la tasca que van fer els Mossos d'Esquadra. Forn ha estat el segon dels acusats que han declarat al judici del Tribunal Suprem i, en el seu cas, sí que ha acceptat respondre preguntes de la fiscalia i de l'advocacia de l'Estat.

Forn ha volgut separar les seves conviccions polítiques de l'acció dels Mossos, tot assegurant que la policia catalana "mai van rebre ordres polítiques". De fet, Forn ha assegurat que la policia catalana "va donar compliment a totes les instruccions de fiscalia i a la interlocutòria de la magistrada del TSJC".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: