Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junqueras: "Se m'acusa per les meves idees i no pels meus fets, és un judici polític i no respondré a les acusacions"

L'exvicepresident del Govern es declara "pres polític" i respon al seu advocat en castellà per fer arribar el seu missatge a tot l'Estat

Oriol Junqueras, durant la primera sessió del judici, el 12 de febrer del 2019 Oriol Junqueras, durant la primera sessió del judici, el 12 de febrer del 2019 POOL EFE
Catalunya ACN
Dijous, 14 Febrer 2019 13:37

L'exvicepresident del Govern de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha obert el torn d'interrogatoris al judici de l'1-O anunciant la seva decisió de no respondre les preguntes de les tres acusacions. "No renuncio a les meves conviccions democràtiques, em trobo en situació d'indefensió, se m'acusa per les meves idees i no pels meus fets i, com que entenc que és un judici polític i sóc un representant electe, em dec als meus votants i no respondré a les acusacions", ha dit.

A més, ha dit considerar-se "pres polític". Junqueras, així, ha començat l'interrogatori responent directament al seu advocat i ho fa en castellà, ha explicat, per fer arribar el seu missatge al conjunt de l'Estat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: