Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Artadi ironitza sobre Borrell i li agraeix la feina que fa en internacionalitzar el procés

La consellera de la Presidència, "perplexa" que Iceta titlli de "demagògia" la vulneració de la democràcia

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, conversant amb l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, caminant pel carrer, en una visita al municipi La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, conversant amb l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, caminant pel carrer, en una visita al municipi NÚRIA TORRES / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 18 Octubre 2018 13:58

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, anima el ministre d'Exteriors, Joan Borrell, que segueixi en la seva tasca de difusió internacional del procés. En to irònic, Artadi ha definit Borrell com "el ministre que major projecció fa del moviment independentista a tot Europa". Segons la consellera, quan Borrell retira credencials diplomàtiques en una acció "sense precedents" a la UE, en el fons dona "més publicitat que mai" al procés.

Artadi també ha criticat les declaracions del líder del PSC, Miquel Iceta, i li ha retret que parli de "demagògia" quan es refereix a la "vulneració de la democràcia i dels drets civils". "Estic completament perplexa d'aquestes declaracions d'algú que vol representar el socialisme català", ha etzibat la consellera aquest dijous al migdia des de Vila-seca, on ha també valorat les negociacions de Podemos amb Junqueras sobre els pressupostos estatals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: