Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sánchez veu "raonable" traslladar els presos independentistes a Catalunya quan es tanqui la instrucció

El president espanyol preveu reunir-se amb Torra a principis de juliol

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, el passat 6 de juny, a La Moncloa El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, el passat 6 de juny, a La Moncloa ROGER PI DE CABANYES / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 19 Juny 2018 07:30

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha afirmat aquest dilluns en una entrevista a RTVE que preveu reunir-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra, “a principis de juliol” per reactivar les relacions entre els dos governs. Sánchez ha expressat el seu desig de reactivar els mecanismes de debat i acord, a través, per exemple, de la Comissió Bilateral entre els governs espanyol i català. Sánchez coincidirà a un acte amb Torra previsiblement aquest divendres a la inauguració dels Jocs del Mediterrani a Tarragona, i espera “obrir una nova etapa” respecte a Catalunya.

El president espanyol també ha assegurat que veu “raonable” que un cop es tanqui la instrucció “quan el jutge ho consideri”, Institucions Penitenciàries traslladi els presos independentistes a Catalunya, “prop de les seves famílies i dels lletrats perquè el dret de defensa es pugui materialitzar”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: