Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'advocat de Puigdemont espera que el president destituït pugui sortir de la presó "aviat"

El lletrat alemany Wolfgang Schomburg diu que confia "en la independència dels jutges i el govern alemany"

La presó de Neumünster (Alemanya) amb expectació mediàtica, el 28 de març La presó de Neumünster (Alemanya) amb expectació mediàtica, el 28 de març GUIFRÉ JORDAN / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 29 Març 2018 14:58

L'advocat alemany de Carles Puigdemont, Wolfgang Schomburg, ha assegurat aquest dijous que confia que el president destituït pugui sortir "aviat" de la presó de Neumünster, on és des de diumenge passat, quan va ser arrestat a Alemanya. En declaracions a la premsa recollides per TV3 i Catalunya Ràdio després de visitar Puigdemont a la presó, Schomburg ha dit que confia "en la independència dels jutges i, després, el govern alemany".

El lletrat ha assegurat que Puigdemont està "bé" i "animat". En una entrevista prèvia amb el diari alemany 'Süddeutsche Zeitung', l'advocat va reclamar al govern d'Angela Merkel que deixi clar "sense dilacions" que no accepta extradicions per motius polítics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: