Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'ANC crida a concentrar-se "massivament" davant del Parlament coincidint amb l'inici del ple d'investidura

L'entitat instal·larà una pantalla gegant que permetrà als assistents poder seguir el ple d’investidura en directe

Concentració convocada per l'ANC als voltants del Parc de la Ciutadella, el passat 27 d'octubre, el dia de la proclamació de la Repúlica catalana Concentració convocada per l'ANC als voltants del Parc de la Ciutadella, el passat 27 d'octubre, el dia de la proclamació de la Repúlica catalana RAC 1
Catalunya ACN
Dilluns, 29 Gener 2018 14:57

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet una crida als seus seguidors a concentrar-se davant del Parlament a les tres de la tarda, coincidint amb l'inici del ple del Parlament per investir el president de la Generalitat, per reclamar que es recuperi el govern cessat "il·legítimament" per l’article 155 de la Constitució. L'entitat ha demanat que la mobilització sigui "massiva" i "no violenta". Abans de la concentració, una comitiva oberta a tothom, ideada per donar suport al Govern legítim, sortirà a partir de dos quarts de tres des del Palau de la Generalitat i recorrerà pels carrers del centre de Barcelona - Jaume Primer, Princesa i Passeig Picasso- fins arribar al punt de trobada, que serà el Passeig Lluís Companys.

"Fer respectar el vot dels catalans és un dret inalienable del poble de Catalunya, representat en el Parlament", afirma l'ANC en la seva crida, en la qual també subratlla que "defensar el dret de Carles Puigdemont a ser investit president és defensar la democràcia, a Catalunya i arreu del món". Així mateix, reclama als membres dels CDR i de les Assemblees de Treballadors en Defensa de les Institucions (ADIC) "a estar atents per treballar plegats en aquest moment tan decisiu".

L'ANC instal·larà a la zona del Passeig Lluís Companys una pantalla de grans dimensions que permetrà als assistents poder seguir el ple d’investidura en directe. Es repartiran màscares de paper amb la fotografia de la cara de Carles Puigdemont, perquè la gent se les pugui posar i mostrar així el seu suport, segons apunta l'ANC.

L'assemblea ha reiterat que la concentració de demà ha de servir per mostrar "el ferm suport" al mandat de les urnes del 27-S del 2015 i del resultat del referèndum de l’1-O, "ratificat" el 21-D, ja que, segons apunta, "qualsevol altra cosa que no sigui materialitzar aquest mandat s’entendria com una imposició inacceptable en una democràcia".

Diverses assembles territorials de l’ANC estan organitzant autocars per desplaçar-se fins a a la capital catalana. L'entitat preveu que sigui una concentració nombrosa i recomana arribar-hi amb temps.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: