Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torrent es queixa a Zoido per “l’inusual operatiu” de la Policia espanyola al voltant del Parlament i li demana explicacions

El president de la cambra trasllada el “malestar” per “no ser informat”, exigeix saber els motius del desplegament i demana garanties de “no pertorbar el normal funcionament de la institució”

El president del Parlament, Roger Torrent, en la compareixença del 26 de gener El president del Parlament, Roger Torrent, en la compareixença del 26 de gener RAFA GARRIDO/ ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 27 Gener 2018 14:23

El president del Parlament, Roger Torrent, ha enviat una carta al ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, queixant-se pel desplegament i les operacions que la Policia espanyola està portant a terme els darrers dies en les immediacions del Palau del Parlament i el Parc de la Ciutadella. Torrent ha volgut així traslladar-li “el malestar” que assegura que ha generat l’operatiu entre “treballadors i diputats”, així com mostrar la seva incomprensió per no haver estat informats de les intencions de la Policia amb aquestes accions de vigilància “inusual”. I és que els agents han estat desenvolupant tasques que no fan habitualment en aquesta zona i el Parlament assegura no tenir constància dels motius.

A més, Torrent ha exigit a Zoido explicacions, detalls del desplegament i que garanteixi que no es “pertorbarà el normal funcionament” del Parlament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: