Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigdemont es compromet a tornar a Catalunya si guanya les eleccions

El candidat de Junts per Catalunya assegura que Europa espera saber quin serà el missatg enviat a les urnes

Carles Puigdemont, aquest diumenge des de Brussel·les Carles Puigdemont, aquest diumenge des de Brussel·les CEDIDA
Catalunya Agències
Diumenge, 10 Desembre 2017 16:14

El president cessat i candidat de Junts per Catalunya es compromet a tornar al país malgrat l'amenaça de detenció. Carles Puigdemont ha assegurat que té en ment tornar amb el seu govern en ple al Palau de la Generalitat.

Puigdemont ha participat a través de vídeo en l'acte de JxCat a Igualada. Allà, el candidat de Junts per Catalunya ha explicat per primer cop què pensa fer a partir del 21D: "Si el missatge és nítid. Si el misstage és clar, jo no entraré sol al Palau de la Generalitat. M'hi acompanyaràs tu -en referència a Josep Rull-, m'hi acompanyarà el conseller Turull, m'hi acompanyarà el vicepresident Junqueras, m'hi acompanyar els companys que tenim aquí a Brussel·les i entrarem amb tota la dignitat i el cap ben alt".

Puigdemont assegura que Europa espera saber quin serà el missatge enviat a les urnes i posa un desafiament a l'Estat espanyol: "A veure si tenen tanta cobardia per empresonar tanta dignitat. No podran empresonar un poble ni les seves aspiracions. Si ens ho proposem, amigues i amics, ho aconseguirem. I tinc unes ganes enormes d'abraçar-vos i poder estar aquí al vostre costat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: