Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP denuncia que la Junta Electoral permet una marxa ultra a la seva seu

La formació independentista critica que ni la Junta Electoral ni el TSJC hagin prohibit la concentració prevista per avui de l'extrema dreta espanyola

La CUP ha fet una crida a la militància a fer un cordó aquest matí davant de la seva seu La CUP ha fet una crida a la militància a fer un cordó aquest matí davant de la seva seu CUP
Catalunya Agències
Dissabte, 02 Desembre 2017 11:28

L'extrema dreta es manifestarà aquest dissabte davant la seu del CUP a Barcelona. La formació ha denunciat que la Junta Electoral i el TSJC no han prohibit la concentració malgrat que els ho havien demanat. La manifestació, convocada per "Por España me atrevo", amb el suport de l'organització ultra Som a Temps i el partit d'extrema dreta Democracia Nacional, coincideix amb la reunió de la CUP per la tancar el programa per les eleccions del 21D.

El paper de la Junta Electoral i el TSJC

La CUP va presentar dos escrits d'urgència per als dos organismes demanant la prohibició de la concentració. Tant la Junta Electoral com el TSJC s'han negat a prohibir la concentració ultra i han traslladat la responsabilitat al Departament d'Interior. Des d'Interior, els Mossos no han fet, de moment, cap informe sobre la situació.

La CUP no descarta impugnar la composició de la Junta Electoral. Argumenten que està emetent resolucions "de part" i compara la situació que es pot viure demà a la seu amb "la decisió de prohibir que un grup de jubilats es pugui concentrar a Reus per demanar la llibertat dels presoners polítics".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: