Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls acollirà un recorregut pels vídeos de dones artistes del Barri Antic i el barri de Les Comarques

El Museu Casteller serà el punt de trobada de la "Deriva oberta" organitzada per Produccions Saurines, aquest dissabte 10 de febrer, a les 10 h

En aquesta deriva per Valls es recorreran els carrers dels barris de Les Comarques i Barri Antic En aquesta deriva per Valls es recorreran els carrers dels barris de Les Comarques i Barri Antic PRODUCCIONS SAURINES
Art Redacció Infocamp
Divendres, 09 Febrer 2024 20:27

Dissabte dia 10 de febrer, a les 10 hores, al punt de trobada del Museu Casteller de Valls. Aquestes són les tres i úniques premisses de la "Deriva oberta" organitzada per la cooperativa audiovisual Produccions Saurines.

La deriva és un viatge o un recorregut no planificat per un paisatge, normalment urbà, en el qual els participants deixen de centrar-se en les seves relacions quotidianes amb l’entorn conegut.

En aquesta deriva per Valls es recorreran, sense un camí prèviament marcat, els carrers dels barris de Les Comarques i Barri Antic on hi han instal·lats diversos codis QR que enllacen amb els vídeos de les dones artistes participants en el projecte 'Derives de Barri'. Aquesta proposta pretén compartir l’experiència creativa de caminar a la deriva, sense rumb, ni presses, ni preocupacions, ampliant així la capacitat d’observació del que ens envolta.

Derives de barri QR

El recorregut per les obres del projecte d'art participatiu 'Derives de Barri' es farà localitzant els codis QR (P.S.)

La cita, oberta a tothom, comptarà amb la presència de membres del col·lectiu osonenc Deriva Mussol, amb una llarga experiència practicant derives i altres experiències artístiques arreu del territori i és oberta a tots els veïns i curiosos.

Un projecte artístic comunitari per apropar el barri de Les Comarques i el Barri Antic de Valls

Al llarg de la tardor de l’any passat, el projecte 'Derives de barri' va tenir com a objectiu connectar, mitjançant l'experiència personal, dos barris de Valls que tradicionalment han viscut d'esquenes entre ells: el Barri Antic i el barri de Les Comarques. Les dones d'ambdós barris van idear petites peces audiovisuals basades en records i noves perspectives dels carrers del barri, creant un relat col·lectiu amb reflexions, anècdotes i històries que conviden a aturar-se i mirar de nou els carrers de Valls.

Aquests vídeos-relats es poden visionar de forma permanent en ambdós barris, mitjançant la instal·lació d’uns codis QR i a la web de la cooperativa Produccions Saurines.

'Derives de barri' és un projecte impulsat per la cooperativa Produccions Saurines amb la complicitat de diverses entitats vallenques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: