Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre d’Art de Tarragona obre les portes a l’obra de Marcel Pey amb ‘The Burning Blade’

L’exposició fotogràfica s'inclou en el projecte 'Trajectòria', que vol rebre homenatge a un artista reconegut de la demarcació

Obra de l'artista Marcel Pey Obra de l'artista Marcel Pey CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Agost 2018 09:09

El divendres 17 d’agost es va presentar ‘The Burning Blade’ a l’espai expositiu Tinglado 2 del Centre d’Art de Tarragona. Es tracta d’una mostra on l’artista Marcel Pay fa un as més enllà en la seva obra i presenta una selecció de treballs representatius de la seva trajectòria. A més, fa una èmfasi en diverses sèries d’obres recents, moltes d’elles inèdites, de fotografia digital sobre paper fotogràfic. S’ha editat un catàleg/llibre de l’artista fet expressament per a l’ocasió.

Marcel Pey 2

 

L’exposició presenta una selecció de peces que mostren la seva opció més conceptual i estètica amb obra plàstica, instal·lacions amb neons, impressions fotogràfiques amb intervenció de poemes, films i vídeos. Un conjunt d’elements que comuniquen el missatge fosc i crític de l’autor. Els espectadors hi trobaran l’expressió d’una temàtica urbana que planteja temes compromesos com la violència, la tortura o la droga; però també valors humanistes i l’atracció per les utopies.

Marcel Pey 3

 

Marcel Pey, l’artista

Marcel Pey (Cardona 1948) és un artista de llarga i constant trajectòria. Ha fet poesia, llibres d’artista, cinema, vídeo, art, obra plàstica i instal·lacions. La seva obra encaixa en les derivacions del Pop Art perquè utilitza imatges de la societat de consum i també s’identifica amb l’Art Conceptual pel contingut ideològic, les metodologies de la cultura audiovisual i les instal·lacions.

La darrera exposició individual de l’artista a Tarragona va ser ‘Fatal Frames’ a l’Ajuntament Vell, el 2005. Fa dos anys es va poder veure ‘Marcel Pey. Remastered’, una extensa antològica al Museu de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: