Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Parelles artístiques' on conviuen art i intercanvi d’experiències

El projecte afavoreix la rehabilitació i reinserció de persones que tenen algun problema de salut mental 

Els integrants de 'Parelles Artístiques' destaquen l’aportació personal que suposa el projecte Els integrants de 'Parelles Artístiques' destaquen l’aportació personal que suposa el projecte CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Juliol 2017 21:45

"Vam començar a col·laborar junts el 2015 i ja hem elaborat una marona i un quadre que mostra la zona de l’Oliva, hem treballat junts amb l’aquarel·la i l’oli”, Joan Patón és un pintor i artista tarragoní que ja fa dos anys que treballa juntament amb en Galderic Torres, usuari del l’Associació Ment i Salut La Muralla de Tarragona. 

La unió artífvstica de Patón i Torres no és única, ja que els dos formen part del projecte 'Parelles Artístiques', una experiència a nivell de Catalunya que afavoreix la rehabilitació i reinserció de persones que tenen algun problema de salut mental i que pretén canviar la visió estigmatitzada que existeix a la societat sobre aquest tipus de malaltia.

L’experiència de Torres -que sosté que l’experiència li ha aportat “entendre com funciona un taller d’art i gaudir molt de l’experiència”- i Patón s’ha traduït en dues obres elaborades a quatre mans, quadres que formen part d’aquest projecte integrador. Algunes de les peces de l conjunt de Catalunya que integren el projecte es poden visitar al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona, que mostra les diferents produccions del projecte i que estarà oberta fins el 23 de juliol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: