Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Albert Abelló denuncia la falta de seguretat i il·luminació de la punta del Miracle

El PDECAT demana que es comencin amb la instal·lació de més punts de llum

El PDECAT ha criticat la manca d’il·luminació a la Punta del Miracle de Tarragona. El PDECAT ha criticat la manca d’il·luminació a la Punta del Miracle de Tarragona. CEDIDA.
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Gener 2017 17:20

El portaveu del Partit Demòcrata (PDECAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha denunciat aquest dilluns el “lamentable” estat en què es troba la punta del Miracle pel que fa a la “inseguretat” i a la “manca d’il·luminació nocturna” d’aquesta zona. “Al vespre i a la nit, el tram que va des de sota de la polèmica plataforma de formigó fins al Fortí de la Reina es queda a fosques”, ha assegurat Abelló, que ha assenyalat que aquesta és una zona molt freqüentada per esportistes i també per vehicles que circulen i aparquen al pàrquing”.

“És inadmissible que un indret de postal com aquest resti des de fa tants anys amb aquestes patètiques condicions”, ha denunciat el portaveu del Partit Demòcrata, que ha exigit a l’equip de govern (PSC-PP-Unió) que es faci càrrec “d’una vegada per totes, del manteniment de la punta del Miracle començant per la instal·lació de més punts de llum”.

Abelló ha recordat el projecte estrella anunciat per l'alcalde Ballesteros de convertir aquesta zona en un ecoparc d’energies renovables. “L’Ecoparc del Miracle és una més de la multitud de promeses que després desapareixen per art de màgia”, ha manifestat el portaveu del Partit Demòcrata.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: