Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un grup de veïns del barri del Port de Tarragona es manifesten per l'ampliació de la zona verda

Els ciutadans asseguren que l'Ajuntament els ha amagat el canvi i que la mesura també perjudicarà comerciants

Alguns dels manifestants, al carrer Rebolledo de Tarragona Alguns dels manifestants, al carrer Rebolledo de Tarragona ELOI TOST / ACN
Veïnatge ACN
Dilluns, 16 Octubre 2023 12:49

Una desena de veïns del barri del Port de Tarragona s'han manifestat aquest dilluns al matí per protestar per la transformació de places d'aparcament que actualment són de zona taronja -a un preu d'un euro el dia- a zona verda. La concentració l'ha convocada l'Associació de Veïns del Barri del Port, que ha lamentat que des del consistori se'ls ha amagat el canvi, ja que en la reunió que van mantenir la setmana passada no en van ser informats. La presidenta de l'entitat, Mari Carme Puig, ha criticat que la primera mesura del nou consistori a la zona hagi estat "per recaptar més", ha apuntat que perjudicarà comerciants i ha assenyalat la "degradació total" del barri en els darrers anys, especialment en matèria de neteja i seguretat.

Puig ha explicat que quan van veure els cartells de la brigada als carrers Rebolledo, Lleó i del Mar, pensaven que era per millores a la via pública emmarcades en el programa Pam a Pam que impulsa el consistori. En conèixer que aquesta mesura arribaria més tard han deduït que és per implementar el canvi en l'aparcament. "Sé que hi ha residents que estan a favor de la zona verda perquè és difícil aparcar, però tenim comerciants que els hi suposaria un dineral", ha exposat.

Per solucionar-ho, la líder veïnal proposa que es faci un abonament per als botiguers perquè puguin aparcar com si estiguessin empadronats a la zona. "Enlloc d'arreglar el barri i després pujar preus, el primer que fan és picar-nos a la butxaca", ha exclamat. Amb tot, se sent "decebuda" amb la regidora de barri, Montse Adan, perquè no la va informar del canvi en una reunió la setmana passada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: