Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La solidaritat veïnal s'activa a Vila-seca

La iniciativa pretén cobrir els aliments i les necessitats més bàsiques de les famílies més vulnerables

Les aportacions d'aliments i productes bàsics es poden fer els dilluns, d'11 a 12h, i els dijous, de 19 a 20h, al Casal Popular El Rebotim (a la imatge) Les aportacions d'aliments i productes bàsics es poden fer els dilluns, d'11 a 12h, i els dijous, de 19 a 20h, al Casal Popular El Rebotim (a la imatge) ARXIU / INFOCAMP
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Mai 2020 20:51

L'Assemblea Jove de Vila-seca fa una crida a través de les xarxes socials a la col·laboració ciutadana per ajudar a les famílies més vulnerables a cobrir les seves necessitats més bàsiques. L'entitat critica "l'abandonament de les institucions que estan patint algunes famílies" i, per aquest motiu, s'han organitzat amb la campanya "Activem la solidaritat veïnal", que consisteix en recollir aliments i altres productes bàsics. Les aportacions es poden fer els dilluns, d'11 a 12h, i els dijous, de 19 a 20h, al Casal Popular El Rebotim (c./ Verge de la Pineda, 45, Vila-seca).

Els aliments de caducitat llarga que s'aconsella portar són: llet, llegums, pasta, arròs, galetes, olis, farina, sucre, sal, pots de tomaca, conserves de peix o alimentació infantil, entre d'altres. També es poden portar productes d'higiene personal: paper higiènic, xampú, gel de bany, sabó per la roba, etc... Pel que fa a les donacions en efectiu, aquestes es destinaran a la compra d'aliments amb caducitat curta. 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: