Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CDC de Tarragona reclama millores urgents de manteniment a Solimar

El grup de l'oposició lemanta que hagin de ser els mateixos veïns "els que s’han de fer càrrec de diverses zones enjardinades"

Estat en què es troba el pas soterrat que passa per sota de la carretera N-340 i que és l’accés de Solimar a la platja. Estat en què es troba el pas soterrat que passa per sota de la carretera N-340 i que és l’accés de Solimar a la platja. CEDIDA.
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Novembre 2016 13:03

El portaveu del Grup Municipal de CDC a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha reclamat aquest dimarts a l’equip de govern (PSC-PP) millores urgents de manteniment a la urbanització Solimar amb actuacions que afectin la millora de les zones verdes, el mobiliari urbà, les voreres i la calçada. “Hi ha una manca absolta d’actuacions de manteniment”, ha denunciat Abelló, que ha assenyalat que han de ser els mateixos veïns els que es fan càrrec de diverses zones verdes.

“Moltes de les rajoles de les voreres estan trencades i plenes d’herbes, l’asfalt de la calçada està desgastat i ple de forats i les zones verdes i el mobiliari urbà està molt degradat”, ha manifestat el Portaveu de CDC, que ha assenyalat que una altra de les problemàtiques és la manca d’il·luminació al parc infantil i a la zona d’esbarjo ubicats al costat del Centre Cívic. “A l’hivern, a partir de les cinc de la tarda, ja no hi pot jugar ningú”, ha assenyalat Abelló, que ha aprofitat per recordar que les pluges d’aquest novembre han provocat l’esfondrament de part del sostre del Centre Cívic, equipament que es va inundar.

El portaveu de CDC també ha denunciat que ni el parc infantil ni el local de laAssociació de Veïns, ubicat als baixos del Centre Cívic, no són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. “Tampoc ho són la gran majoria de voreres de la urbanització, totes molt estretes i amb fanals que obstaculitzen el pas”, ha assenyalat Abelló, que també ha sol·licitat incrementar les actuacions de neteja forestal a la zona boscosa que rodeja la urbanització davant el perill d’incendi.

Des del Grup Municipal de CDC també es reclama l’arranjament urgent del pas soterrat que passa per sota de la carretera N-340 i que és l’accés de Solimar a la platja. “El seu estat és deplorable”, ha lamentat Abelló, que explica que el pas està ple de porqueria i no té ni un mínim de seguretat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: