Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Vila-Seca adjudica noves obres a la Pineda per 1,5 MEUR

Es tracta d’un projecte de vegetació i renaturalització dels espais i renovació de l’enllumenat públic al passeig marítim

Imatge aèria de La Pineda Imatge aèria de La Pineda AJUNTAMENT DE VILASECA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 30 abril 2024 12:27

L’Ajuntament de Vila-seca ha adjudicat recentment dues noves obres al nucli de la Pineda. Una d’elles són les obres compreses al projecte de vegetació i renaturalització dels espais costaners de la platja de la Pineda, i l’altra correspon al projecte de renovació de l’enllumenat públic del passeig marítim de la Pineda, concretament al tram entre el carrer d’Hipólito Lázaro i el carrer del Camí del Prat de Ponç.

Al passeig es faran actuacions en cinc zones, totes elles prop llocs d’estada de jocs i activitats esportives. A les guinguetes es faran plantacions a la part posterior per tal de contribuir a la renaturalització de la platja, on se’n recuperaran zones dunars amb elements de protecció per tal d’aconseguir la correcta fixació de terrenys i de la vegetació.

En concret, el projecte actuarà sobre una superfície de 3750 m2 amb un total de 68 arbres i 21.256 plantes arbustives que es plantaran.

L’altra projecte adjudicat correspon a la renovació de l’enllumenat públic del passeig de la Pineda. De moment ha quedat adjudicat per 682.449 euros el subministrament i instal·lació de l’enllumenat públic i de la fibra òptica, a l’espera que durant el mes de maig s’adjudiqui el lot corresponent de l’obra civil que està pressupostat en 529.519 euros.

Cal recordar que les dues obres reben finançament dels Fons Next Generation EU, dins el Pla de Sostenibilitat Turística en Destinacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: