Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca enderroca un edifici que permetrà un nou accés al centre històric

L’edifici es troba al carrer de les Creus i les obres proporcionaran un nou espai de 250m²

Edifici que serà enderrocat aquesta setmana a Vila-seca. Edifici que serà enderrocat aquesta setmana a Vila-seca. CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Març 2017 12:06

Aquesta setmana començaran els treballs d’enderroc de l’edifici del carrer de les Creus número 25-27. Després de l’enderroc, es procedirà a urbanitzar el solar, amb el qual s’aconseguirà un nou tram de carrer que enllaçarà el carrer de Beatriu de Queralt amb el carrer de les Creus i que permetrà un nou accés al centre històric del municipi.

Les obres permetran crear un nou espai de 250m² amb acabats similars als dels carrers del centre històric i que possibilitaran el pas de vehicles i de persones. Amb un cost de 192.500 euros, les obres consisteixen en l’enderroc de l’edifici, els reforços de les parets mitgeres, el revestiment de les façanes i la urbanització del nou tram de carrer amb el corresponent mobiliari urbà.

Aquest edifici deshabitat fou comprat fa uns anys per l’Ajuntament de Vila-seca per tal de poder millorar la mobilitat i crear un nou punt de connexió del centre històric amb les zones del Castells, de la Formiga i de la Canaleta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: