Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP revisarà tot el tràmit de la Budellera

La CUP presenta avui una moció que demana la suspensió de la tramitació del pla urbanístic

Part dels terrenys afectats pel pla parcial de la Budellera a Tarragona Part dels terrenys afectats pel pla parcial de la Budellera a Tarragona JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI.
Urbanisme Azahara Palomares / El Punt Avui
Dijous, 26 Gener 2017 08:14

El grup municipal de la CUP va anunciar ahir que ampliarà la investigació a la recerca d'irregularitats a tota la tramitació del pla parcial de la Budellera, que preveu més de 4.000 habitatges a l'àrea de Llevant de Tarragona. Tot i que el partit va reconèixer ahir que el vot a favor del regidor d'Urbanisme, Josep Maria Milà, en la junta de govern de setembre de l'any passat no té base jurídica per aconseguir l'aturada del pla ja que el seu vot no va ser determinant, la CUP vol revisar si aquesta situació (legalment el regidor té l'obligació d'abstenir-se, ja que el seu fill ha treballat en la redacció del pla) es va repetir en cap altre moment. “Fem una crida a la ciutadania que tingui informació sobre aquest pla perquè ens la faci arribar, com ja han fet d'altres”, va afirmar el regidor, Jordi Martí.

D'altra banda, la formació ha anunciat que renuncia a reunir-se amb la junta de compensació del pla parcial després que aquesta no hagi acceptat que la trobada sigui oberta a la ciutadania i amb la presència del president de la junta, José Luis García.

En el ple municipal que es farà aquest matí, la CUP tornarà a defensar una moció que reclama la suspensió de la tramitació del projecte i que els terrenys afectats passin a ser no urbanitzables. Demà, d'altra banda, la Comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona tractarà l'informe referent al pla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: