Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí posa en marxa una nova aplicació mòbil per interactuar amb els ciutadans

L’aplicació ‘Viu Constantí’ permet que els habitants informin al consistori d’incidències

L'alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, presentant la nova aplicació mòbil L'alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, presentant la nova aplicació mòbil MARINA MARTÍNEZ
Tecnologia Marina Martínez
Dimarts, 23 Mai 2017 22:16

L’Ajuntament de Constantí ha posat en marxa una nova aplicació de mòbil gratuïta amb el nom ‘Viu Constantí’; una eina de comunicació i interacció entre la ciutadania i el consistori. Aquesta APP –disponible per Android i IOS- permet als ciutadans rebre tota la informació a la seva butxaca en català o castellà.

Entre els apartats que la componen, trobem la rebuda de notícies d’interès sobre el municipi, una agenda amb tots els actes que hi ha programats de manera detallada i amb geolocalització o l’accés a un complet directori dels espais i serveis d’interès de Constantí –també amb geolocalització-.

Alhora, els ciutadans tindran la opció d’informar a l’Ajuntament d’incidències i realitzar comentaris. Aquest apartat funciona de manera que si un veí o veïna troba mobiliari urbà trencat, actes d’incivisme, entre d’altres aspectes, a través de l’app poden enviar una foto i/o vídeo i un comentari al consistori. A canvi, es produirà un feedback on els serveis tècnics respondran –sempre de manera interna- a l’usuari explicant la situació i, un cop solucionat el problema, se li notificarà també al ciutadà. En l’apartat dels comentaris, el funcionament també serà el mateix ja que anirà tot a nivell intern. D’aquesta manera, tal i com ha explicat l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, “solucionarem les incidències que puguin haver i serà, doncs, una eina eficaç i de transparència”.

‘Viu Constantí’ ja està en marxa però ja s’estan estudiant altres apartats i informació que s’anirà incorporant progressivament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: