Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un home per amenaçar una dona amb un ganivet i trencar l’ordre d’allunyament a Torredembarra

La Policia Local ha arrestat l'individu tres vegades

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Torredembarra Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Torredembarra ANNA F. / ARXIU / AJ. TORREDEMBARRA
Successos ACN
Dimarts, 18 abril 2023 12:48

La Policia Local de Torredembarra ha detingut un home per amenaçar de mort una dona amb un ganivet i per trencar l'ordre d'allunyament. La primera detenció es va produir el 12 d’abril al carrer de Pompeu Fabra del municipi. Arran d'aquest arrest, el jutge el va deixar en llibertat amb una ordre d’allunyament de la víctima, amb la qual podria tenir un conflicte veïnal. Al cap de dos dies, els agents el van tornar a detenir a la finca on viu la dona i la darrera detenció va ser aquest diumenge quan l'individu hauria agredit la dona per haver-lo denunciat.

A hores d'ara, l'home continua detingut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell i s’estan practicant diligències.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: