Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres detinguts pel robatori amb força d'un establiment comercial de Tarragona diumenge a la matinada

Els arrestats sumen 25 antecedents policials per fets similars i van quedar en llibertat amb càrrecs

La Guàrdia Urbana va participar en la detenció pel robatori amb força La Guàrdia Urbana va participar en la detenció pel robatori amb força ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 08 Febrer 2022 21:12

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona van detenir diumenge tres homes, dos de 19 anys i un de 21, com a presumptes autors del robatori amb força d'un establiment del carrer Pere Martell durant la matinada. Les patrulles van rebre l'alerta de l'entrada al comerç cap a a un quart i mig de cinc de la matinada. Els joves van fugir al veure els agents: tot i això, dos van poder ser interceptats poc després pels mossos i el tercer per la guàrdia urbana al carrer Ramon i Cajal. Durant l'escorcoll els van trobar objectes relacionats amb l'establiment, al qual van accedir forçant la porta principal, així com passamuntanyes i diners en efectius.

Els arrestats, que sumen fins a 25 antecedents policials per fets similars, van sortir en llibertat amb càrrecs després de passar aquest dilluns a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: