Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor als 59 anys Rosa Puig, la presidenta de l'Associació de Veïns del Port

Puig portava més de 15 anys formant part de l'entitat veïnal 

La presidenta veïnal ha mort aquesta matinada a l'edat dels 59 anys La presidenta veïnal ha mort aquesta matinada a l'edat dels 59 anys BLOG DEL BARRI DE PORT
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Gener 2018 10:51

Aquesta matinada ha mort a l'edat dels 59 anys Rosa Puig, la que fora presidenta de l'Associació de Veïns del Port de Tarragona des de fa any i mig, a causa d'una dura malaltia amb la qual lluitava i feia tractament des de fa uns mesos, tal com avançava el Blog del Barri del Port.

Puig portava més de 15 anys formant part de l'entitat veïnal on exercia de vicepresidenta i ja havia assumit la presidència durant la malaltia que també es va emportar l'anterior president. Al capdavant del nou càrrec i també com a secretaria de la Federació de veïns Segle XXI havia entregat la seva tasca diària a la lluita veïnal de la ciutat, I de forma decidida i encoratjada a millorar la situació del Barri del Port on va apostar per renovar la junta i incloure la vocalia de joventut per revitalitzar el barri, ampliant el nombre d'actes i propostes al llarg de l'any amb èxit.

L'última aparició pública de Puig va ser el passat 31 de desembre durant el tradicional Bany de Sant Silvestre on, tot i la dificultat, va voler estar present i ajudar un any més. I es que Puig sempre va deixar clar al seu entorn que estava decidida a seguir amb total normalitat en el seu dia a dia, i així ho va fer fins l'últim moment i forces.

La missa i comiat serà aquest dimarts 16 de gener, a les 11h, a l'esglèsia de Sant Joan. L'associació, família, veïns i amics estan commocionats per la trista pèrdua. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: