Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La policia de Calafell té identificades fins a 25 cases on es cultiva droga

L'alcalde diu que almenys hi ha 800 plantes al municipi

Un cotxe de bombers davant de la casa on es va produir l'explosió diumenge Un cotxe de bombers davant de la casa on es va produir l'explosió diumenge ACN
Successos El Punt Avui/ACN
Dimarts, 16 Mai 2017 07:36

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, va denunciar ahir la preocupació del govern municipal davant la proliferació de plantacions de marihuana en cases situades en urbanitzacions allunyades del nucli urbà. Segons Ferré, en aquest moment, l'Ajuntament té identificades almenys 25 cases en una urbanització de 500 parcel·les on es cultiva aquesta droga. Ferré assegura que algunes d'aquestes cases han estat ocupades de manera il·legal, però també hi ha casos d'habitatges de propietat i de lloguer i, segons les investigacions policials, podrien arribar a tenir almenys 800 plantes d'aquesta droga.

Ramon Ferré confia que l'Ajuntament tingui més eines per lluitar contra la impunitat dels delinqüents a partir de l'entrada en funcionament del nou Consell Municipal de Seguretat, en el qual s'integraran els representants dels veïns. Segons Ferré, això permetrà que l'Ajuntament tingui una relació més estreta amb els ciutadans i pugui accedir a la informació sobre qualsevol sospita amb més rapidesa. La baixa densitat de població, les segones residències i la poca relació que hi ha entre els veïns de les urbanitzacions han convertit aquests nuclis en el “lloc ideal” per amagar grans plantacions de cànnabis.

Ferré va fer aquestes declaracions ahir, després que diumenge dos joves de 26 i 29 anys del municipi van resultar greument ferits amb cremades de primer i segon grau a causa d'una explosió per la manipulació de productes químics en una plantació amagada en una casa ocupada de la urbanització La Casa Nova de Segur.

Els dos ferits volien obrir un club cannàbic

En el cas de la casa afectada per l'explosió de diumenge a la urbanització Casa Nova de Segur, l'alcalde de Calafell va explicar ahir que els dos joves estaven tramitant la llicència per obrir un club cannàbic al municipi. Els joves feia dos anys que s'havien instal·lat en aquesta casa de manera il·legal. La casa, segons les últimes investigacions, és propietat de la Sareb, institució coneguda com a banc dolent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: