Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Els fets delictius van augmentar un 2,7% l'any passat a Reus

L'alcalde, Carles Pellicer, afirma que “la ciutat és segura” i lloa la Guàrdia Urbana

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el conseller d'Interior, Jordi Jané L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el conseller d'Interior, Jordi Jané MARC BUSQUETS
Successos
Dijous, 11 Mai 2017 07:59

Reus és una ciutat segura. Aquesta és la conclusió a la qual es va arribar ahir després de la junta local de seguretat, en la qual hi va haver la presència del conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané.

El batlle, Carles Pellicer, va exposar que la capital del Baix Camp acumula una reducció “de gairebé un 14%” dels fets delictius en els últims cinc exercicis, si bé durant el 2016 passat es va registrar “un lleuger increment” d'un 2,7% en relació amb el 2015 en aquesta matèria. Això es deu –van assegurar tots dos– a l'increment de la presència policial als carrers de Reus i a “l'èxit de les comissaries de proximitat”. I és que, en paraules de Jané, “si hi ha més activitat policial hi haurà més fets delictius en tots els àmbits”, la qual cosa a posteriori genera “nivells importants de resolució de conflictes”. L'any passat hi va haver 7.083 fets denunciats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: